Νέο τραγούδι : Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros & Natti Natasha – Instagram

Posted By: 4LifeRadio On:


Τρία κορυφαία ονόματα της dance συνεργάζονται με δύο επιτυχημένους καλλιτέχνες της reggeaton μουσικής και το αποτέλεσμα είναι ένα ακαταμάχητο τραγούδι έτοιμο για Hit αυτού του καλοκαιριού!!!

Οι Dimitri Vegas & Like Mike κάνουν την υπέρβαση με μία all-star συνεργασία για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Instagram» που κυκλοφορεί από τις
Smash The House και Epic / Sony Music.

Το επιτυχημένο δίδυμο των DJs και παραγωγών ελληνικής καταγωγής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον καταξιωμένο Γάλλο παραγωγό David Guetta, τον διεθνούς φήμης Πορτορικανό ράπερ Daddy Yankee, τους Ολλανδούς superstars DJs Afro Bros και την εκρηκτική Δομινικανή τραγουδίστρια Natti Natasha.

Οι Dimitri Vegas & Like Mike (κατά κόσμο Δημήτρης και Μιχάλης Θηβαίος) έχουν παγιώσει τη θέση τους ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του είδους, ενώ διαθέτουν ένα εντυπωσιακό κατάλογο συνεργασιών με καλλιτέχνες όπως οι Gucci Mane, Wiz Khalifa, Ne-Yo, Martin Garrix και Diplo.

Η λίστα εμπλουτίζεται με τις πιο αξιοζήλευτες προσθήκες, τον David Guetta, τον Daddy Yankee, τους Afro Bros και τη Natti Natasha.

Ακούστε το εδώ, αλλά και στο International Channel του ραδιοφώνου μας…


Play Cover Track Title
Track Authors