Οι Jonas Brothers φέρνουν το καλοκαίρι με ένα «Cool» τραγούδι και video clip

Posted By: 4LifeRadio On:


Η καλοκαιρινή διάθεση και οι αναφορές στη δεκαετία του ’60 κυριαρχούν στο νέο video clip των Jonas Brothers.

Οι Jonas Brothers συνεχίζουν δυναμικά την επιτυχημένη πορεία τους με ένα «Cool» τραγούδι που το διαπερνά καλοκαιρινός αέρας και κυκλοφορεί από τη Republic Records / Universal Music.

Έξι χρόνια μετά τη διάλυση του δημοφιλούς συγκροτήματος που έκανε αμέτρητες νεανικές καρδιές να χτυπήσουν ρυθμικά, τα τρία μέλη του ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και σκόρπισαν αφάνταστο ενθουσιασμό στο πολυπληθές κοινό τους.

Εξάλλου η επανασύνδεση των Jonas Brothers ήταν πάγιο αίτημα των θαυμαστών τους.

Το πιο διακεκριμένο boy band του αιώνα επέστρεψε για να πραγματοποιήσει την καλύτερη χρονιά του και για να αποκτήσει ξανά τη θέση που του ανήκει, στην κορυφή των charts και της pop κουλτούρας.

Το πρώτο single που κυκλοφόρησαν οι Jonas Brothers σε αυτή τη νέα εποχή ήταν το «Sucker».

Το «Sucker» είναι το πρώτο τραγούδι τους που κατακτά την κορυφή στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και το πρώτο τραγούδι συγκροτήματος που έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 τα τελευταία 16 χρόνια.

Το «Sucker» συνοδεύτηκε από ένα μουσικό βίντεο γεμάτο εκπλήξεις, που αγγίζει τις 100 εκατομμύρια προβολές.

Συμμετείχαν η αρραβωνιαστικιά του Joe Jonas και ηθοποιός Sophie Turner («Game Of Thornes»), η σύζυγος του Nick Jonas και ηθοποιός – μοντέλο Priyanka Chopra και η σύζυγος του Kevin Jonas και πρώην κομμώτρια Danielle Deleasa.

Μετά το θριαμβευτικό ντεμπούτο στην πρώτη θέση, οι Jonas Brothers είναι έτοιμοι να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής.

Ο στόχος θα επιτευχθεί με την κυκλοφορία το νέου single «Cool», την παραγωγή του οποίου έχουν φροντίσει ο Ryan Tedder των OneRepublic με τον Zach Skelton.

Το «Cool» αποκτά εικόνα ένα video clip που σκηνοθέτησε ο Anthony Mandler και επιβεβαιώνει τον τίτλο του τραγουδιού.

Τα γυρίσματα έγιναν στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι και το καλοκαιρινό κλίμα κυριαρχεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, διαθέτοντας έντονες αναφορές στη δεκαετία του 1960.

Πρόσφατα το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία του με τα Amazon Studios, τη Philymack και τη Federal Films (μέλος της Republic Records) για την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ που θα είναι αφιερωμένο στο φαινόμενο Jonas Brothers.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Amazon Prime Video σε περισσότερες από 200 χώρες.


Play Cover Track Title
Track Authors