Ο Bob Dylan επιστρέφει με το τραγούδι «I Contain Multitudes»

Posted By: 4life team On:


Ο διάσημος καλλιτέχνης και βραβευμένος με Νόμπελ επιστρέφει στη μουσική παραγωγή – Από τους στίχους του τραγουδιού του «παρελαύνουν» η Άννα Φρανκ, ο Ιντιάνα Τζόουνς, ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, ο Γουίλιαμ Μπλέικ αλλά και οι Rolling Stones
«Είμαι σαν την Άννα Φρανκ, σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς» είναι ο στίχος του νέου τραγουδιού που κυκλοφόρησε ο διάσημος καλλιτέχνης και βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας Bob Dylan.

Στο κομμάτι του κάνει συνεχείς αναφορές στον Έντγκαρ Άλαν Πόε μέχρι τον Γουίλιαμ Μπλέικ αλλά και τα κακά παιδιά της ροκ, τους Rolling Stones.

Ο Dylan συγκρίνει τον εαυτό του με όλους αυτούς στο τραγούδι του με τίτλο «I Contain Multitudes» που είναι μικρότερο σε διάρκεια από το 17 λεπτών κομμάτι του «Murder Most Foul» στο οποίο αναφέρεται στη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Στο «I Contain Multitudes» ο καλλιτέχνης δεν χρησιμοποιεί κρουστά. Ο ήχος στηρίζεται σε κιθάρες. Στη δημοσίευση του τραγουδιού, ο Dylan χρησιμοποίησε μια σειρά από hashtags: “#today, #tomorrow, #skeletons, #nudes, #sparkle, #flash, #AnneFrank , #IndianaJones, #fastcars, #fastfood, #bluejeans, #queens, #Beethoven, #Chopin, #life και #death.”


Play Cover Track Title
Track Authors