Ρωσία: Νοσοκόμα φορούσε μόνο τα εσώρουχά της κάτω από την προστατευτική στολή! (ΦΩΤΟ)

Posted By: 4life team On:


Η γυναίκα ζεσταινόταν και βρήκε αυτή τη λύση
Η θερμοκρασία φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ανεβαίνει και στην Ρωσία και έτσι μια νοσοκόμα στην πόλη Τούλα δεν άντεξε με όλο τον εξοπλισμό που πρέπει να φορά λόγω κοροναϊού και είπε να βγάλει όσα δεν είναι απαραίτητα!

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο ρωσικό διαδίκτυο και έγινε viralδείχνει την νοσοκόμα να φορά την διάφανη προστατευτική στολή ωστόσο κάτω από αυτή φορά μόνο εσώρουχα! Η γυναίκα φοράει ειδικά γυαλιά και κρατάει έναν δίσκο με φάρμακα τα οποία ετοιμάζεται να μοιράσει στους ασθενείς.

Πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα TulskieNovosti, η οποία και αποκάλυψε τη φωτογραφία, υποστήριξε ότι οι ασθενείς δεν έδειξαν να ενοχλούνται, αν και ορισμένοι κάρφωσαν με το βλέμμα τους τη νοσοκόμα.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να φορέσει μόνο τα εσώρουχα γιατί ζεσταινόταν με την ειδική στολή την οποία είναι υποχρεωμένη να φοράει αγνοώντας ότι αυτή ήταν τόσο διαφανής.

Πάντως, η περιφερειακή υπηρεσία του υπουργείου Υγείας επέπληξε την νοσοκόμα σημειώνοντας ότι είχε παραβιάσει τις σχετικές οδηγίες. «Υπενθυμίζεται στους εργαζόμενους ότι πρέπει να συμβιβάζονται με τις απαιτήσεις των μέτρων ασφαλείας και εμφάνισης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Play Cover Track Title
Track Authors