«Δεν Έχω Ιδέα»: Ο Χρήστος Μάστορας μαγεύει με νέο τραγούδι και video clip

Posted By: 4LifeRadio On:


Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα έχει αγγίξει τους ακροατές.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο πολυσύνθετος τραγουδιστής του αγαπημένου συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, κυκλοφορεί από την Panik Records ένα νέο σόλο τραγούδι με τον τίτλο «Δεν Έχω Ιδέα».

Ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρη φύση και αδιάκοπες ανησυχίες. Τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2008 ως το κεντρικό πρόσωπο ενός πρωτοεμφανιζόμενου συγκροτήματος. Έντεκα χρόνια αργότερα οι ΜΕΛΙSSES αποτελούν δίχως ίχνος αμφιβολίας το πιο επιτυχημένο γκρουπ στην ελληνική δισκογραφία αυτή τη στιγμή, μετρώντας αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Σε αυτή τη μοναδική διαδρομή ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκε στις σκηνές φιλόξενων clubs αλλά και στις σκηνές επιβλητικών χώρων όπως το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συμμετέχοντας σε προβεβλημένες παραστάσεις στις οποίες είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις διαφορετικές πτυχές του ως ερμηνευτής.

Το νέο τραγούδι του μας φέρνει σε επαφή με μία από τις πολυάριθμες πλευρές του, χωρίς να απομακρύνεται από το ύφος στο οποίο τον έχουμε συνηθίσει.

Ο Χρήστος Μάστορας κυκλοφορεί το «Δεν Έχω Ιδέα» μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσαν οι ΜΕΛΙSSES με τη διασκευή τους στο διαχρονικό «Γιατί» των Πυξ Λαξ, που κυριάρχησε στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για 17 εβδομάδες.

Με διάθεση να διευρύνει τους ορίζοντές του και να δοκιμάσεις νέες συνεργασίες σε δημιουργικό επίπεδο, ο αγαπημένος τραγουδιστής ενώνει δυνάμεις με την ταλαντούχα ομάδα των ARCADE (Αναστάσιος Ράμμος Παύλος Μανώλης Diveno Gabriel Russel), η οποία υπογράφει τη μουσική και τους στίχους  στο »Δεν Έχω Ιδέα».

Το τραγούδι αποκτά μορφή με ένα κινηματογραφικό video clip υψηλής αισθητικής που σκηνοθέτησε ο Valentin Rivera. Μοντέρνες και καλλιτεχνικές εικόνες συνδυάζονται άψογα καθώς ο Χρήστος Μάστορας αγγίζει με την ερμηνεία του.


Οι MEΛISSES συνεχίζουν, για τέταρτη σεζόν επιτυχίας, τις εμφανίσεις τους στο «BOX Athens» κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 11 Μαΐου, ενώ κάθε Κυριακή μεταφέρουν το πάρτι τους στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης.

Σύντομα, το Νο. 1 συγκρότημα της χώρας θα ανακοινώσει τους πρώτους σταθμούς της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του.


Play Cover Track Title
Track Authors