Ελληνικό Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (17/2019)

Posted By: 4LifeRadio On:


Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Για 11η συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την επιτυχία «Τι Να Το Κάνω», η οποία παραμένει συγχρόνως για 10 διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Το video clip για το «Τι Να Το Κάνω» είναι μαγικό. Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Στο Top 20 επιστρέφει η διασκευή που έκαναν οι ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» των Πυξ Λαξ, ένα τραγούδι με μεγάλη διαδρομή το οποίο έγραψε ξανά ιστορία.

Η διασκευή του πολυσύνθετου συγκροτήματος στο «Γιατί» παράμεινε για 16 (μη συνεχόμενες) εβδομάδες στο Νο. 1, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό Airplay Chart.

Με τη συγκεκριμένη επίδοση το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES ισοφάρισε στο στο ελληνικό Airplay Chart τη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία των τελευταίων τριών ετών, το «Θυμάμαι» του Παντελή Παντελίδη (επίσης 16 εβδομάδες στο Νο. 1).

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιεί το «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα» του Νίκου Μακρόπουλου (+6 θέσεις – Νο. 18), όπως και το «Δεν Έχω Ιδέα» του Χρήστου Μάστορα (+4 θέσεις – Νο. 3) και τα «Άσκοπα Ξενύχτια» της Έλενας Παπαρίζου (+4 θέσεις – Νο. 11)

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» της Καίτη Γαρμπή (-7 θέσεις – Νο. 20) και «Το Πάρτι Μας» της Ελένης Φουρέιρα (-6 θέσεις – Νο. 15).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart
17η Εβδομάδα (22 – 28/04/2019) εδώ.
Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector




Play Cover Track Title
Track Authors