Νέο τραγούδι :Luis Fonsi, Sebastián Yatra, Nicky Jam – Date La Vuelta

Posted By: 4LifeRadio On:


Μετά την παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε ο σουπερ σταρ Luis Fonsi με το 9ο άλμπουμ του με τίτλο ‘VIDA’, έρχεται το νέο single του «Date La Vuelta» μαζί με τους Nicky Jam και Sebastian Yatra.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και αποτελεί μια συνεργασία διαφορετική απ’ ότι μας έχει συνηθίσει.

Είναι σίγουρα το φετινό καλοκαιρινό χιτ.

«Αυτό το κομμάτι το έγραψα μαζί με τους Andrés Torres και Mauricio Rengifo, δύο εξαιρετικούς παραγωγούς που έχω δουλέψει ξανά στο παρελθόν μαζί τους για κομμάτια όπως το «Despacito» και το «Échame La Culpa«. Θέλαμε να γράψουμε κάτι με μια πιο ρομαντική αίσθηση αλλά παράλληλα ρυθμικό και ευδιάθετο. Έτσι, εδώ έρχονται οι Nicky και Sebastian που κάνουν μια ωραία μίξη σε όλο αυτό. Με urban ήχους, ωραίες μελωδικές γραμμές και σωστή φωνή, δημιουργήσαμε το τέλειο θετικό μήνυμα.»- αναφέρει χαρακτηριστικά ο Luis Fonsi.

Ο Fonsi θα εμφανιστεί στα φετινά Latin Billboard Awards παρέα με τους Nicky Jam & Sebastian Yatra για την πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση του νέου τους single ‘Date La Vuelta’, στις 25 Απριλίου στο Λας Βέγκας της Αμερικής.

Κυκλοφορεί από τη Universal Music.Δείτε το video clip:


Play Cover Track Title
Track Authors