«Ένα Λεπτό»: Χρήστος Μάστορας & Δημήτρης Μπάσης |Νέο τραγούδι

Posted By: 4LifeRadio On:


Χρήστος Μάστορας & Δημήτρης Μπάσης σε ένα συγκλονιστικό video clip

O Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης συνεργάζονται δισκογραφικά για πρώτη φορά και φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους με ένα ολοκαίνουργιο ντουέτο που τιτλοφορείται «Ένα Λεπτό».

Μία σπάνια συνύπαρξη στην οποία οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν δυνατά τις φωνές τους και μέσα από τις ξεχωριστές ερμηνείες τους μοιράζονται ατόφια συναισθήματα.

«Ένα Λεπτό» είναι αρκετό για να αγκαλιάσει ο κόσμος το μαγικό αυτό τραγούδι που εκπέμπει την ενέργεια της ποιοτικής ελληνικής μουσικής και παντρεύει τον παλιό λαϊκό ήχο με φρέσκο αέρα.

Στη μουσική συνάντηση του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση έχουν βάλει τη σφραγίδα τους δύο αξιόλογοι συντελεστές. Τη μουσική υπογράφει ο Νικόλας Μαυρέσης και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης.

Το εκπληκτικό τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος και γυρίστηκε στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman του επιτυχημένου συγκροτήματος MEΛΙSSES, δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα με το ευρύ φάσμα στο οποίο κινούνται οι μουσικές επιλογές του. Επιλογές που αποτελούν το διαβατήριο του Χρήστου Μάστορα για να αφήσει το δικό του μοναδικό στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Το «Ένα Λεπτό» ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Είναι ενδεικτικό πως το single κατέκτησε το Νο. 1 του iTunes chart μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ μαγνήτισε και τα ερτζιανά με την αποκλειστική μετάδοσή από ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το ολοκαίνουργιο ντουέτο του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση κυκλοφορεί από την Panik Records και ήδη σήμερα βρίσκεται στη Νο2 θέση στις τάσεις του YouTube.

Πηγή : www.hit-channel.com


Play Cover Track Title
Track Authors