Συνεργασία μεγατόνων Tiësto, Jonas Blue και Rita Ora στο «Ritual»

Posted By: 4LifeRadio On:


Συμπράττουν δύο επιτυχημένοι παραγωγοί και μία ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Ο διεθνής DJ και μουσικός παραγωγός Tiësto συνεργάζεται με τον δυναμικό συνάδελφό του Jonas Blue και την super star Rita Ora στο νέο τραγούδι «Ritual» .

Με τον ακαταμάχητο ρυθμό της και τους αισθησιακούς στίχους της αυτή η κορυφαία συνάντηση έρχεται την κατάλληλη στιγμή για το καλοκαίρι.

«Ο Jonas Blue είναι ένας τόσο ταλαντούχος καλλιτέχνης και ψάχναμε λίγο χρόνο για να συνεργαστούμε στο σωστό project. Ήρθε σε εμένα με αυτή την υπέροχη ιδέα», σχολιάζει ο Tiësto για το «Ritual».

«Ενδιαφέρομαι πάντα να εξερευνώ νέα στιλ και ενθουσιάστηκα αμέσως με την ιδέα να συμμετάσχω σε αυτό το project, το οποίο έχει ένα νέο και μοναδικό ήχο σε σύγκριση με τις άλλες κυκλοφορίες μου», συνεχίζει. «Και η ερμηνεία της Rita πηγαίνει το τραγούδι σε άλλο επίπεδο», λέει.

Ο Tiësto συνεχίζει να πειραματίζεται με καινούργιους ήχους και συνεργασίες.

Την άνοιξη κυκλοφόρησε από τη δική του ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Musical Freedom το «Together», μία συλλογή από dance συναντήσεις με μία ποικιλία ανερχόμενων παραγωγών με τους οποίους είχε συμπράξει τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας τους να αναπτυχθούν.

Το 2018 παρουσίασε το single «Jackie Chan» με τους Dzeko, Preme και Post Malone, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατομμύρια streams και 165 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το summer anthem έφτασε στο Νο. 1 του Dance/Mix Show Airplay Chart στις ΗΠΑ και ήταν υποψήφιο για Billboard Music Award.

Ακούστε το!


Play Cover Track Title
Track Authors