«Τραγούδια Ακατάλληλα»: Ο Γιάννης Πλούταρχος στο ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ του

Posted By: 4LifeRadio On:


Το τραγούδι που δάνεισε τον τίτλο του στο καινούργιο άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος καταθέτει μία δυναμική ερμηνεία στο ομότιτλο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «Τραγούδια Ακατάλληλα».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με την ετικέτα της Panik Platinum, τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην πολυετή και επιτυχημένη καριέρα του στην ελληνική μουσική.

Ο Γιάννης Πλούταρχος επέλεξε για το νέο δίσκο του είκοσι «Τραγούδια Ακατάλληλα» για όσους δεν αγαπούν με όλη τη δύναμή τους, αλλά.. απολύτως κατάλληλα για όσους ξέρουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους με κάθε τρόπο.

Το κομμάτι που έχει δανείσει τον τίτλο του στο νέο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου υπογράφει ο καταξιωμένος δημιουργός Γιώργος Μουκίδης, με τον οποίον ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεργάζεται για πρώτη φορά.

Το «Τραγούδια Ακατάλληλα» είναι μία δημιουργία με έξυπνο τίτλο που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το ίδιο ισχύει και για το σύνολο του τραγουδιού, το οποίο αποτυπώνεται στον ακροατή με ευκολία από το πρώτο άκουσμα.

Ένα τραγούδι δυναμικό, για δύο πληγωμένες καρδιές που ανταμώνουν για να γιατρέψουν με μια αγκαλιά τις πληγές τους, για να περπατήσουν μαζί και να φτιάξουν ξανά τα όνειρά τους.

Το νέο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, στα περίπτερα με το «TV24» και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.


Play Cover Track Title
Track Authors