Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Πέτρο Ιακωβίδη – Το Top 20

Posted By: 4LifeRadio On:


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα διατηρείται στην κορυφή του Airplay Chart, τόσο στο ελληνικό όσο και μικτό ρεπερτόριο, ο Νίκος Οικονομόπουλος με την καλοκαιρινή επιτυχία του «Βάλ’ Το Τέρμα».

Το «Βάλ’ Το Τέρμα» έχει συμπληρώσει 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε τρεις μήνες από την κυκλοφορία του.

Πρόκειται για το πέμπτο συνεχόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που κατακτά την κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart μετά το «Δυο Ζωές» (2 εβδομάδες στο Νο. 1), το «Τώρα Τι Να Το Κάνω» (2 εβδομάδες), το «Για Παράδειγμα» (1 εβδομάδα) και το «Για Κάποιο Λόγο» (11 εβδομάδες).

Παράλληλα ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του.

Νέες είσοδοι

«Φοβάμαι» – Πέτρος Ιακωβίδης (Νο. 20)

Ακόμα μία επιτυχία καταγράφει στο ενεργητικού ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το «Φοβάμαι» αποκαλύφθηκε λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη, με τίτλο «Σου Τα ‘Δωσα Όλα»,  στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η μεγάλη επιτυχία «Βράδια Αξημέρωτα».

Το νέο single «Φοβάμαι» κινείται κατά βάση σε λαϊκή φόρμα και διαθέτει χορευτικό ρυθμό, ένα ύφος που ο Πέτρος Ιακωβίδης ξέρει πολύ καλά πώς να το υποστηρίζει.

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν αυτήν την εβδομάδα το «Φοβάμαι» του Πέτρου Ιακωβίδη (+5 θέσεις – Νο. 20) και το «Τι» της Josephine (+4 θέσεις – Νο. 9).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart
38η Εβδομάδα (16 – 22/09/2019) εδώ.
Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector

Πηγή : www.hit-channel.com


Play Cover Track Title
Track Authors