Ελληνικό Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (18/2019)

Posted By: 4LifeRadio On:


Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Δώδεκα (12) συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την επιτυχία «Τι Να Το Κάνω». Το τραγούδι παραμένει συγχρόνως για 11η διαδοχική εβδομάδα στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Το video clip για το «Τι Να Το Κάνω» είναι μαγικό. Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, πάντα καινοτόμος και ανατρεπτικός, έχει κάνει αίσθηση με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Οινόπνευμα Φτηνό», το οποίο κάνει είσοδο στο Top 20.

Το τραγούδι υπογράφει ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης των Stavento, το ίδιο άτομο που έβαλε τη σφραγίδα του στην ξεχωριστή επιτυχία «Αγαπώ Σημαίνει».

«Αγαπώ Σημαίνει» τιτλοφορείται και η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία μόλις κυκλοφόρησε περιλαμβάνοντας το «Οινόπνευμα Φτηνό» και όλες τις τελευταίες επιτυχίες του κορυφαίου καλλιτέχνη.

Το «Οινόπνευμα Φτηνό» διατηρείται σταθερά στις τάσεις του ελληνικού YouTube και το lyric video του έχει προβληθεί πάνω από 2,2 εκατομμύρια φορές.

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν τα «Βράδια Αξημέρωτα» του Πέτρου Ιακωβίδη (+6 θέσεις – Νο. 7) και το «Οινόπνευμα Φτηνό» του Γιώργου Μαζωνάκη (+6 θέσεις – Νο. 19).

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν το «Κάνε Τα Πάντα Απόψε» του Παντελή Παντελίδη (-5 θέσεις – Νο. 14) και «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα» του Νίκου Μακρόπουλου (-5 θέσεις – Νο. 17).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart
18η Εβδομάδα (29/4 – 05/05/2019) εδώ.
Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector


Play Cover Track Title
Track Authors