Ακλόνητο στην κορυφή το «Mama?» του Sin Boy

Posted By: 4LifeRadio On:


Το σερί στην κορυφή συνεχίζεται για το τραγούδι που έχει πάρει διαστάσεις φαινομένου.

ο «Mama?» είναι το τραγούδι για το οποίο συζητά ολόκληρη η Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Sin Boy επιστράτευσε στο νέο του single τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής: Τον MadClip, τον Ypo και τον iLLEOo.

Τέσσερις δημοφιλείς ράπερ που συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές σε κάθε τραγούδι τους στο YouTube και έχουν καταφέρει να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Το «Mama?» δεν είναι πλέον ένα viral τραγούδι, αλλά έχει πάρει διαστάσεις φαινομένου.

Ο Sin Boy ξεπέρασε τα όρια του διαδικτύου και έγινε το απόλυτο θέμα συζήτησης, εξαπλώνοντας τη φήμη της νέας επιτυχίας του σε βαθμό που ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς.

Το μοντέρνο video clip του «Mama?», εναρμονισμένο πλήρως με την εικόνα και την αισθητική hip-hop τραγουδιών χάρη στη σκηνοθεσία του Alex Kayne, έχει προβληθεί πάνω από 16 εκατομμύρια φορές σε διάστημα τεσσάρων μόλις εβδομάδων, ενώ βρέθηκε επί σειρά ημερών στην κορυφή των τάσεων στο ελληνικό YouTube.

Παράλληλα το single έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI και έχει συμπληρώσει 8 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή, ενώ παραμένει για 9η συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση του ελληνικού Spotify, όπου μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams, αριθμός πρωτόγνωρος για τα εγχώρια δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sin Boy κινείται ανεξάρτητα χωρίς την εμφανή στήριξη κάποιας δισκογραφικής εταιρείας, γεγονός που ενισχύει το χαρακτηρισμό του φαινομένου για το «Mama?».

Σίγουρα έχετε δει το βίντεο κλίπ ,ίσως….να δείτε το άλλη μια…


Play Cover Track Title
Track Authors